AB Yeniden Yapılandırma, Kalkınma ve İstikrar Yardım Programı

AB Yeniden Yapılandırma, Kalkınma ve İstikrar Yardım Programı İng. Community Assistance for Reconstruction, Development and Stabilization

Avrupa Birliğinde Güney Doğu Avrupa ülkelerinin iktisadi istikrarını ve birliğe giriş süreçlerine etkin katılımını desteklemek amacıyla, 2000 yılı sonunda Birlik tarafından oluşturulan teknik ve mali yardım programı.


AB Yeniden Yapılandırma, Kalkınma ve İstikrar Yardım Programı için benzer kelimeler


AB Yeniden Yapılandırma, Kalkınma ve İstikrar Yardım Programı, 61 karakter ile yazılır. Ayrıca, A harfi ile başlar, ı harfi ile biter. Tüm karakter dağılımı ise, 'A', 'B', ' ', 'Y', 'e', 'n', 'i', 'd', 'e', 'n', ' ', 'Y', 'a', 'p', 'ı', 'l', 'a', 'n', 'd', 'ı', 'r', 'm', 'a', ',', ' ', 'K', 'a', 'l', 'k', 'ı', 'n', 'm', 'a', ' ', 'v', 'e', ' ', 'İ', 's', 't', 'i', 'k', 'r', 'a', 'r', ' ', 'Y', 'a', 'r', 'd', 'ı', 'm', ' ', 'P', 'r', 'o', 'g', 'r', 'a', 'm', 'ı', şeklindedir.
AB Yeniden Yapılandırma, Kalkınma ve İstikrar Yardım Programı kelimesinin tersten yazılışı ımargorP mıdraY rarkitsİ ev amnıklaK ,amrıdnalıpaY nedineY BA diziliminde gösterilir.