amonyaklı fermente peynir altı suyu
Peynir suyunun Lactobacillus bulgaricus ile mayalanması ve amonyak eklenmesiyle elde edilen, % 35-55 ham protein içermesi, ancak protein yapısında olmayan azottan ileri gelen ham protein eş değerinin % 42den fazla olmaması gereken, sığır diyetlerinde kullanılan bir ürün.
amonyaklı fermente peynir altı suyu için benzer kelimeler
amonyaklı fermente peynir altı suyu, 35 karakter ile yazılır. Ayrıca,
a harfi ile başlar, u harfi ile biter. Tüm karakter dağılımı ise,
'a', 'm', 'o', 'n', 'y', 'a', 'k', 'l', 'ı', ' ', 'f', 'e', 'r', 'm', 'e', 'n', 't', 'e', ' ', 'p', 'e', 'y', 'n', 'i', 'r', ' ', 'a', 'l', 't', 'ı', ' ', 's', 'u', 'y', 'u', şeklindedir.
amonyaklı fermente peynir altı suyu kelimesinin tersten yazılışı uyus ıtla rinyep etnemref ılkaynoma diziliminde gösterilir.