İslâm Konferansı Örgütü Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi

İslâm Konferansı Örgütü Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi İng. The Standing Committee for Economic and Commercial Cooperation (COMCEC) of the Organization of Islamic Conference

İslam Konferansı Örgütüne üye ülkeler arasındaki iktisadi ve ticari işbirliğini güçlendirmek ve geliştirmek, bu doğrultuda programlar ve öneriler hazırlamak için 1981 yılında kurulan alt komite.


İslâm Konferansı Örgütü Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi için benzer kelimeler


İslâm Konferansı Örgütü Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi, 67 karakter ile yazılır. Ayrıca, İ harfi ile başlar, i harfi ile biter. Tüm karakter dağılımı ise, 'İ', 's', 'l', 'â', 'm', ' ', 'K', 'o', 'n', 'f', 'e', 'r', 'a', 'n', 's', 'ı', ' ', 'Ö', 'r', 'g', 'ü', 't', 'ü', ' ', 'E', 'k', 'o', 'n', 'o', 'm', 'i', 'k', ' ', 'v', 'e', ' ', 'T', 'i', 'c', 'a', 'r', 'i', ' ', 'İ', 'ş', 'b', 'i', 'r', 'l', 'i', 'ğ', 'i', ' ', 'D', 'a', 'i', 'm', 'i', ' ', 'K', 'o', 'm', 'i', 't', 'e', 's', 'i', şeklindedir.
İslâm Konferansı Örgütü Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi kelimesinin tersten yazılışı isetimoK imiaD iğilribşİ iraciT ev kimonokE ütügrÖ ısnarefnoK mâlsİ diziliminde gösterilir.