Örgütlenme Özgürlüğü ve Örgütlenme Hakkının Korunması Sözleşmesi

Örgütlenme Özgürlüğü ve Örgütlenme Hakkının Korunması Sözleşmesi İng. Freedom of Association and Protection of the Right to Organise Convention

Bütün işçi ve işverenlerin, önceden izin almaksızın ve serbestçe kendi örgütlerini kurma, bu örgütlere katılma haklarını ve örgütlerin resmi görevlilerin müdahalelerinden bağımsız serbestçe etkinlikte bulunabilmelerini güvence altına alan ve 1948 yılında kabul edilen temel uluslararası çalışma sözleşmelerinden birisi.


Örgütlenme Özgürlüğü ve Örgütlenme Hakkının Korunması Sözleşmesi için benzer kelimeler


Örgütlenme Özgürlüğü ve Örgütlenme Hakkının Korunması Sözleşmesi, 64 karakter ile yazılır. Ayrıca, Ö harfi ile başlar, i harfi ile biter. Tüm karakter dağılımı ise, 'Ö', 'r', 'g', 'ü', 't', 'l', 'e', 'n', 'm', 'e', ' ', 'Ö', 'z', 'g', 'ü', 'r', 'l', 'ü', 'ğ', 'ü', ' ', 'v', 'e', ' ', 'Ö', 'r', 'g', 'ü', 't', 'l', 'e', 'n', 'm', 'e', ' ', 'H', 'a', 'k', 'k', 'ı', 'n', 'ı', 'n', ' ', 'K', 'o', 'r', 'u', 'n', 'm', 'a', 's', 'ı', ' ', 'S', 'ö', 'z', 'l', 'e', 'ş', 'm', 'e', 's', 'i', şeklindedir.
Örgütlenme Özgürlüğü ve Örgütlenme Hakkının Korunması Sözleşmesi kelimesinin tersten yazılışı isemşelzöS ısamnuroK nınıkkaH emneltügrÖ ev üğülrügzÖ emneltügrÖ diziliminde gösterilir.