serbest muhasebeci mali müşavirlik ruhsatı

serbest muhasebeci mali müşavirlik ruhsatı

Meslekle ilgili alanlarda lisans veya lisansüstü düzeyinde diploma alma, staj amacıyla serbest muhasebeci mali müşavir veya yeminli mali müşavir yanında iki yıl çalışma, serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavını verme koşullarını yerine getirenlere veya Türkiye genelinde mali denetim yapan kamu bankalarının müfettişleri ile kanunlar uyarınca vergi inceleme yetkisi almış olanlardan bu yetkilerini aldıkları tarihten itibaren kamu kurum ve kuruluşlarında sekiz yıllık hizmet süresini dolduranlara ve meslek alanında en az sekiz yıl öğretim üyesi veya görevlisi olarak çalışmış bulunanlara verilen belge.


serbest muhasebeci mali müşavirlik ruhsatı için benzer kelimeler


serbest muhasebeci mali müşavirlik ruhsatı, 42 karakter ile yazılır. Ayrıca, s harfi ile başlar, ı harfi ile biter. Tüm karakter dağılımı ise, 's', 'e', 'r', 'b', 'e', 's', 't', ' ', 'm', 'u', 'h', 'a', 's', 'e', 'b', 'e', 'c', 'i', ' ', 'm', 'a', 'l', 'i', ' ', 'm', 'ü', 'ş', 'a', 'v', 'i', 'r', 'l', 'i', 'k', ' ', 'r', 'u', 'h', 's', 'a', 't', 'ı', şeklindedir.
serbest muhasebeci mali müşavirlik ruhsatı kelimesinin tersten yazılışı ıtashur kilrivaşüm ilam icebesahum tsebres diziliminde gösterilir.