Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları, TAKKN

Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları, TAKKN İng. Hazard Analysis and Critical Control Points, HACCP

Gıda ürününün, hammaddesinden başlayıp tüketicisine ulaştığı son aşamaya kadar sürekli izlenerek kontrol altında tutulan ve düzgün işletildiğinde olası tüm tehlikeleri daha oluşmadan önlemeyi ve böylece tüketicileri olası sağlık risklerinden korumayı hedefleyen etkin bir risk yönetim sistemi.


Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları, TAKKN için benzer kelimeler


Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları, TAKKN, 53 karakter ile yazılır. Ayrıca, T harfi ile başlar, N harfi ile biter. Tüm karakter dağılımı ise, 'T', 'e', 'h', 'l', 'i', 'k', 'e', ' ', 'A', 'n', 'a', 'l', 'i', 'z', 'l', 'e', 'r', 'i', ' ', 'v', 'e', ' ', 'K', 'r', 'i', 't', 'i', 'k', ' ', 'K', 'o', 'n', 't', 'r', 'o', 'l', ' ', 'N', 'o', 'k', 't', 'a', 'l', 'a', 'r', 'ı', ',', ' ', 'T', 'A', 'K', 'K', 'N', şeklindedir.
Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları, TAKKN kelimesinin tersten yazılışı NKKAT ,ıralatkoN lortnoK kitirK ev irelzilanA ekilheT diziliminde gösterilir.