Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği İng. Association of European Chambers of Commerce and Industry Fr. Association des Chambres européennes de commerce et d’industrie
Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği İng. Association of European Chambers of Commerce and Industry, Eurochambres

Rekabetçi, genişletilmiş bir Avrupa Birliği hedefiyle üyesi olan girişimcileri desteklemek ve güçlendirmek, küçük ve orta boy işletmeleri özendirmek, rekabette adaleti sağlamak, yasal ve fiziksel çevreyi eniyi duruma getirerek kârlılığı artırmak amacıyla oluşturulmuş ve üyelerin projelere katılımını geliştirmek ve aralarındaki bilgi akışını sağlayacak bir ağ gibi çalışan, 1958 yılında kurulan ve 45 ülkedeki 2000 odaya bağlı milyonlarca işletmenin üye olduğu merkezi Brüksel’de olan örgüt.


Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği için benzer kelimeler


Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği, 40 karakter ile yazılır. Ayrıca, A harfi ile başlar, i harfi ile biter. Tüm karakter dağılımı ise, 'A', 'v', 'r', 'u', 'p', 'a', ' ', 'T', 'i', 'c', 'a', 'r', 'e', 't', ' ', 'v', 'e', ' ', 'S', 'a', 'n', 'a', 'y', 'i', ' ', 'O', 'd', 'a', 'l', 'a', 'r', 'ı', ' ', 'B', 'i', 'r', 'l', 'i', 'ğ', 'i', şeklindedir.
Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği kelimesinin tersten yazılışı iğilriB ıraladO iyanaS ev teraciT apurvA diziliminde gösterilir.