Birleşmiş Milletler Latin Amerika ve Karayipler Ekonomik Komisyonu

Birleşmiş Milletler Latin Amerika ve Karayipler Ekonomik Komisyonu İng. United Nations, Economic Comission for Latin America and The Caribbean, ECLAC

Latin Amerika ülkelerinin iktisadi kalkınmasını ve bölge insanlarının yaşam ölçünlerini yükseltmek amacıyla 1948 yılında Birleşmiş Milletler Latin Amerika Ekonomik Komisyonu (ECLA) olarak Şili’de kurulmuş ve 1984 yılında Karayip ülkelerinin katılımıyla genişlemiş komisyon.


Birleşmiş Milletler Latin Amerika ve Karayipler Ekonomik Komisyonu için benzer kelimeler


Birleşmiş Milletler Latin Amerika ve Karayipler Ekonomik Komisyonu, 66 karakter ile yazılır. Ayrıca, B harfi ile başlar, u harfi ile biter. Tüm karakter dağılımı ise, 'B', 'i', 'r', 'l', 'e', 'ş', 'm', 'i', 'ş', ' ', 'M', 'i', 'l', 'l', 'e', 't', 'l', 'e', 'r', ' ', 'L', 'a', 't', 'i', 'n', ' ', 'A', 'm', 'e', 'r', 'i', 'k', 'a', ' ', 'v', 'e', ' ', 'K', 'a', 'r', 'a', 'y', 'i', 'p', 'l', 'e', 'r', ' ', 'E', 'k', 'o', 'n', 'o', 'm', 'i', 'k', ' ', 'K', 'o', 'm', 'i', 's', 'y', 'o', 'n', 'u', şeklindedir.
Birleşmiş Milletler Latin Amerika ve Karayipler Ekonomik Komisyonu kelimesinin tersten yazılışı unoysimoK kimonokE relpiyaraK ev akiremA nitaL reltelliM şimşelriB diziliminde gösterilir.