serbest muhasebeci mali müşavirlik

serbest muhasebeci mali müşavirlik İng. financial advising

Genel kabul görmüş muhasebe ilkeleri ve ilgili mevzuat hükümleri gereğince, defter tutmak, bilânço, kâr-zarar tablosu ve bildirim belgeleri ile diğer belgelerini düzenlemek ve benzeri işleri yapmak, muhasebe sistemlerini kurmak, geliştirmek, işletmecilik, muhasebe, finans, mali mevzuat ve bunların uygulamaları ile ilgili işlerini düzenlemek veya bu konularda müşavirlik yapmak ve belgelere dayanarak, inceleme, tahlil, denetim yapmak, mali tablo ve beyannamelerle ilgili konularda yazılı görüş vermek, rapor ve benzerlerini düzenlemek, tahkim, bilirkişilik ve benzeri işleri yapmak üzere görev, yetki ve sorumlulukları yasalarla belirlenen serbest meslek.


serbest muhasebeci mali müşavirlik için benzer kelimeler


serbest muhasebeci mali müşavirlik, 34 karakter ile yazılır. Ayrıca, s harfi ile başlar, k harfi ile biter. Tüm karakter dağılımı ise, 's', 'e', 'r', 'b', 'e', 's', 't', ' ', 'm', 'u', 'h', 'a', 's', 'e', 'b', 'e', 'c', 'i', ' ', 'm', 'a', 'l', 'i', ' ', 'm', 'ü', 'ş', 'a', 'v', 'i', 'r', 'l', 'i', 'k', şeklindedir.
serbest muhasebeci mali müşavirlik kelimesinin tersten yazılışı kilrivaşüm ilam icebesahum tsebres diziliminde gösterilir.