Uluslararası Kredi ve Yatırım Sigortacıları Birliği

Uluslararası Kredi ve Yatırım Sigortacıları Birliği İng. International Union of Credit and Investment Insurers, Berne Union

Dışsatım kredilerinde ve yabancı sermaye yatırımlarda sigorta ilkelerinin uluslararası düzeyde kabulü için çalışmak, üyelerarasında bilgi ve deneyim paylaşımını sağlamak amacıyla 1934 yılında Fransa, İtalya, İspanya ve İngiltere arasında kurulmuş, bugün üye sayısı 43 ülkeden ihracat kredi sigortası yapan 54 kuruluşa ulaşan birlik.


Uluslararası Kredi ve Yatırım Sigortacıları Birliği için benzer kelimeler


Uluslararası Kredi ve Yatırım Sigortacıları Birliği, 51 karakter ile yazılır. Ayrıca, U harfi ile başlar, i harfi ile biter. Tüm karakter dağılımı ise, 'U', 'l', 'u', 's', 'l', 'a', 'r', 'a', 'r', 'a', 's', 'ı', ' ', 'K', 'r', 'e', 'd', 'i', ' ', 'v', 'e', ' ', 'Y', 'a', 't', 'ı', 'r', 'ı', 'm', ' ', 'S', 'i', 'g', 'o', 'r', 't', 'a', 'c', 'ı', 'l', 'a', 'r', 'ı', ' ', 'B', 'i', 'r', 'l', 'i', 'ğ', 'i', şeklindedir.
Uluslararası Kredi ve Yatırım Sigortacıları Birliği kelimesinin tersten yazılışı iğilriB ıralıcatrogiS mırıtaY ev iderK ısararalsulU diziliminde gösterilir.