tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları

tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları İng. hazard analysis and critical control points

Gıdaların hasadı, işlenmesi, depolanması, dağıtımı ve pazarlanması sırasında oluşması muhtemel olan risk faktörlerinin elimine veya minimize edilmesi prensibine dayanan bir koruma kontrol sistemi, HACCP.


tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları için benzer kelimeler


tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları, 43 karakter ile yazılır. Ayrıca, t harfi ile başlar, ı harfi ile biter. Tüm karakter dağılımı ise, 't', 'e', 'h', 'l', 'i', 'k', 'e', ' ', 'a', 'n', 'a', 'l', 'i', 'z', 'i', ' ', 'v', 'e', ' ', 'k', 'r', 'i', 't', 'i', 'k', ' ', 'k', 'o', 'n', 't', 'r', 'o', 'l', ' ', 'n', 'o', 'k', 't', 'a', 'l', 'a', 'r', 'ı', şeklindedir.
tehlike analizi ve kritik kontrol noktaları kelimesinin tersten yazılışı ıralatkon lortnok kitirk ev izilana ekilhet diziliminde gösterilir.