yağların kristalleştirilmesi

yağların kristalleştirilmesi İng. crystalization of oils

Hayvansal yağların rafine edilip sertleştirilmesi, erime noktası 46-48 dereceye yükseltilmesi, oksidasyona karşı stabilize edilmesi ve son olarak püskürtme cihazında taşıyıcı madde olan nişastayla yağ damlacıkları ince bir biçimde püskürtülmesi, şok etkisi yapacak biçimde soğutularak kristalleştirilmesi olayı.


yağların kristalleştirilmesi için benzer kelimeler


yağların kristalleştirilmesi, 28 karakter ile yazılır. Ayrıca, y harfi ile başlar, i harfi ile biter. Tüm karakter dağılımı ise, 'y', 'a', 'ğ', 'l', 'a', 'r', 'ı', 'n', ' ', 'k', 'r', 'i', 's', 't', 'a', 'l', 'l', 'e', 'ş', 't', 'i', 'r', 'i', 'l', 'm', 'e', 's', 'i', şeklindedir.
yağların kristalleştirilmesi kelimesinin tersten yazılışı isemliritşellatsirk nıralğay diziliminde gösterilir.